“Я знову дихаю”: Ольга Фреймут після перенесеної операції більше не приховує правду про те, що з нею коїться

Одна з найвідоміших українських телеведучих Ольга Фреймут доволі стримана у спілкуванні з шанувальниками і зайвого не розповідає, та іноді зірка робить виключення і ділиться більш особистими подробицями свого життя. Цього разу вона вийшла на зв'язок з лікарняної палати після перенесеної операції.

Ольга Фреймут поєднує в собі якості гострої на слівце журналістки, прискіпливого критика-ревізора, а також знавчині етикету і гарних манер. Крім того, знаменитість вже можна назвати справжнім Інста-блогером, адже на її сторінці регулярно з’являються нові публікації для її кількох сотень тисяч підписників.

Зазвичай вона дуже ретельно підходить до питання розділення публічного і приватного життя, втім, закритою її назвати не можна. Останнім часом Оля відкривається перед фанатами все більше.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут не приховує проблем зі здоров’ям

Так, нещодавно у себе в Інстаграмі Фреймут розповіла про те, що потрапила до лікарні. З якої саме причини теледіва не пояснила, але дала зрозуміти, що їй знадобилася операція. Трохи згодом, вже прийшовши до тями, зірка поділилася подробицями стану свого здоров’я:

“Я вам розповідала про операцію. Дякую за теплі побажання. Особливо дякую моєму лікарю, завдяки йому я знову дихаю. Професіонал від Бога”, – написала Ольга.

Ольга Фреймут після операції знову може дихати
Ольга Фреймут після операції знову може дихати

Цей допис вона доповнила світлиною з лікарняної палати. Вона сидить в оглядовому кріслі у червоному гольфі та сірій спідниці-дзвіночок, а поруч з нею стоїть той самій лікар – Геннадій Григорович.

Дещо Фреймут все ж залишила в таємниці – що саме за операцію їй проводили. Втім, в мережі можна знайти інформацію про те, що Геннадій Григорович – отоларинголог вищої категорії. Медик  спеціалізується на ендоскопічній хірургії носа, приносових пазух, глотки і гортані. Його стаж складає не один десяток років, тож телеведуча, очевидно, відповідально поставилася до свого здоров’я і довірилася професіоналу.

Схожі статті