Вагітна Настя Каменських показала, як з великим животом готує сніданок для майбутнього татуся Потапа

Можлива вагітність Насті Каменських вже декілька років не дає спокою фанатам її творчості. Жінка то худне, то набирає вагу, постійно інтригуючи аудиторію імовірним цікавим положенням. Тим паче, знаменитість вже відсвяткувала 34-й день народження, що говорить про необхідність створити повноцінну сім'ю.

34-річна Настя Каменських давно інтригує публіку можливою вагітністю. Навіть коли про стосунки Потапа та його підлеглої можна було тільки здогадуватися, преса підозрювала пару у тому, що вони чекають на малюка. Плітки про роман між колишніми учасниками дуету виявилися правдивими, і тепер шанувальники творчості співачки як ніколи завзято фантазують щодо її вагітності.

Вагітна Настя Каменських з круглим животом вийшла на сцену з заявою
Вагітна Настя Каменських показала, як з великим животом готує сніданок

Артистка на це реагує спокійно — прекрасно розуміє, що фанати мріють побачити її малюка, але щиро відповідає, що на даний момент під серцем нікого не виношує. Але бажання стати матір’ю присутнє.

Вагітна Настя Каменських засвітила живіт

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка може спричинити нову хвилю чуток про її вагітність.

 

Справа в тому, що на відеоролику Настя постала у домашньому одязі на тлі власної кухні. Співачка готувала сніданок, і під час процесу пританцьовувала. Вона стояла у профіль, тому від очей користувачів мережі не приховувався круглий животик. Деякі коментатори одразу ж дали зрозуміти, що помітили чергові зміни у фігурі зірки.

Вагітна Настя Каменських показала, як з великим животом готує сніданок

Нагадуємо, що перші відомості про можливий роман між Потапом та Настею з’явилися на телебаченні у 2013 році. Тоді пара разом відпочивала у Мексиці. Ірина Горова навіть не підозрювала про зраду чоловіка. А у 2019-му зіркове подружжя відкрито заговорили про свій шлюб. Вони справили весілля у київському лісі, яке виявилося лише святкуванням річниці. У 2021-му Потап особисто зізнався, що справжнє весілля з Настею Каменських зіграв багато років тому у Лас-Вегасі.

Щоб дізнатися більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.