Єгор Гордєєв слідкує за Нелею Шовкопляс та публічно боготворить колегу: ховати почуття не хоче і не може

Стосунки Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва давно інтригують публіку, яка поділилася на два табори у своєму ставленні до партнерів. Одним здається, що це надзвичайно ніжна дружба, інші бачать неймовірну хімію, яка відчувається прямо через екрани. Хто ж в кінці кінців матиме рацію?

Стосунки зірок Сніданку Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва, які проводять разом майже половину свого часу інколи нагадують стосунки закоханої пари. Їхній тандем довго виходив на цей рівень, але колегам все ж таки вдалося зблизитися і стати неймовірно гармонійним дуетом. Все частіше Неля стає головною героїнею публікацій на сторінці Єгора, і все частіше у коментарях під постами Нелі пишуть про неоднозначність її спілкування з колегою. Мовляв, чи не ревнує її законний чоловік.

Єгор Гордєєв слідкує за Нелею Шовкопляс

Нещодавно на особистій сторінці Єгора Гордєєва в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових публікацій у розділі істасторіз, у яких головною героїнею стала саме Неля. Колеги відпочивали у компанії, імовірніше за все прямо на студії. Також там засвітилися Віра Кекелія та інші члени команди.

Єгор Гордєєв слідкує за Нелею Шовкопляс та публічно боготворить колегу. Скріншот сторінки Єгора Гордєєва

Під час відпочинку телеведучий не міг відвести своїх очей від колеги. Він постійно її фотографував з різноманітних ракурсів, і до того ж потайки. До однієї з фотографій він додав допис на англійській мові: “Ісус”. Поки шоумен робив приховані кадри, телеведуча відпочивала на дивані у розкішній вечірній сукні, і активно спілкувалася.

Згодом Гордєєв зробив таємний кадр з автомобілю, за кермом якого сидів сам. Неля знаходилася на задньому сидінні, і навіть не підозрювала, що зірковий водій продовжує її знімати. У цей час Шовкопляс  чимось займалася у смартфоні. Варто відмітити, що знімок був зроблений пізно ввечері.

Схожі статті