Ані Лорак під час вагітності, а Настя Приходько щовечора: ТОП-5 відомих українок, які грішили з “оковитою”

Творчі професії вимагають повної віддачі, щоб по-справжньому привернути увагу глядачів і слухачів та завоювати їхню любов. Не дивно, що деякі зірки часто відвідують психологів та мають проблеми з нервовою системою - бути публічною людиною без вихідних доволі складно. На жаль, деякі знамениті жінки свій стрес лікували міцними напоями.

Оля Полякова

Оля Полякова з розмахом оселилася на Мальдівських островах
Оля Полякова 

Оля Полякова завжди відрізнялася серед своїх колег відвертістю та щирістю. Співачка чесно розповідає про свої недоліки, сама себе критикує та зізнається у тому, про що інші артисти воліли б мовчати. Оля не боїться за свою репутацію – для неї головне залишатися чесною. Тож під час одного з інтерв’ю артистка розповіла історію, як одного разу вона разом із Надією Мейхер була на вечірці в Кузьми Скрябіна. Тоді артистка добре випила і танцювала до 4 ранку. Після чого Полякова поверталася додому пішки, щоб протверезіти. Оля зізнається, до алкоголю ставиться стримано, проте намається не зловживати ним.

Ані Лорак

На кого перший чоловік Ані Лорак проміняв її
Ані Лорак

Співачка веде здоровий спосіб життя і практично не вживає алкоголю. Однак у її біографії є цікава історія, пов’язана з хмільним напоєм. Під час вагітності донькою Софією Ані постійно хотіла випити пива. Доходило до того, що вона могла думати лише про нього. Артистка зізнається, що дозволяла собі декілька бокалів пива, однак виключно безалкогольного.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Життя народної улюблениці Лоліти Мілявської наповнене різними фарбами – як яскравими, так і темними. За плечима в артистки п’ять розлучень, в особистому житті співачка бореться із самотністю. Цей фактор привів одного разу виконавицю до “оковитої”, з якою Мілявська розлучалася довго та болісно. Вона навіть зізнавалася, що декілька разів виходила на сцену в стані сп’яніння. Проте зараз вона намагається повернутися до виключно тверезого життя.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Телеведуча не з тих людей, які зловживають алкоголем. Більш того, Леся намагається вести виключно здоровий спосіб життя та слідкувати за своєю фігурою. Однак у періоди великого навантаження на роботі Нікітюк може дозволити собі 50 мл коньяку. За її словами, цей спосіб чудово знімає стрес.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Співачка зізнавалася, що свого часу мала проблеми з алкоголем. Часом могла собі дозволити випити більше пляшки вина або навіть щось міцніше. Таким чином, вона розслаблялася та знімала стрес. Зараз же Приходько всіляко позбувається цієї звички.

Схожі статті