ТОП-5 найбагатших українських артистів: скільки зароблять на рік Оля Полякова, Тіна Кароль та інші зірки

Ні для кого не секрет, що шоу-бізнес - надзвичайно прибуткова сфера, а плата за годину виступу зірки може сягати десятки тисяч доларів. Редакція "Сенсації" промоніторила вартість концертів українських артистів та склала рейтинг найбагатших співаків і співачок на вітчизняній естраді.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Не дивно, що Оля Полякова потрапила в рейтинг найбагатших українських співачок. Окрім регулярних кліпів та випуску нових треків, артистка активно розвиває свої соціальні мережі, сидить у журі в декількох телешоу, знімається для реклами морозива, записує своїм голосом анекдоти для спеціальної рубрики на одному з радіо. Деякі прихильники впевнені, що Оля зараз навіть забезпечує свого чоловіка. Додамо, що вартість одного виступу Полякової починається з 25 тисяч євро. У цілому, в рік зірка заробляє близько 800 тисяч доларів.

Олег Винник

Олег Винник йде зі сцени
Олег Винник

Не відстає від своєї подруги та колеги по сцені й головний вовк української естради Олег Винник. 45 хвилин його виступу обійдуться замовнику у 30 тисяч доларів за 45 хвилин. При цьому артист пише пісні для інших артистів української естради, бере участь у зйомках різних телешоу та займається продюсуванням.

Тіна Кароль

Вагітна Тіна Кароль стане матір'ю вдруге
Тіна Кароль

Тіна Кароль – попдіва української естради. Не дивно, що за рік вона встигає заробити кругленьку суму на своїй творчості – її обожнюють мільйони слухачів. Щоб замовити співачку для виступу потрібно заплатити мінімум 25 тисяч євро. При цьому зірка також встигає зніматися у різних телешоу, бути рекламним обличчям українських брендів та працювати ведучою. Її річний дохід оцінюють у 21 мільйон гривень.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Екс-віагрянка затребувана співачка не лише в Україні, а й в Росії – тож щороку вона дає безліч концертів у декількох країнах. При цьому Брежнєва встигає брати участь і в інших проєктах, а також зніматися для реклами та вести особистий бізнес – артистка декілька років тому заснувала власний бренд косметики, який назвала у свою честь.

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Лобода – одна із найуспішних випускниць “ВІА Гри”. Артистка побудувала блискучу сольну кар’єру, що дає їй можливість отримувати хороші гонорари за свою роботу. У рік Світлана заробляє трохи менше за своїх попередніх колег – приблизно 20 мільйонів гривень.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.