Готова закрити очі на зраду та була запльована людьми: чого ви не знали про молоду дружину Віктора Павліка?

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова веде власний мікроблог, завдяки якому можна дізнатися багато особистих речей з життя зіркової родини. Дівчина щедра на деталі, і охоче відповідає своїм підписникам ге питання, які їх турбують. Але чого ви, мабуть, не знали про Репяхову?

За щільним шаром хейту та ненависті до молодої дружини Віктора Павліка Каті Репяхової ховається ціла історія однієі людини, яка має певні погляди і непросте минуле з артистом. Дівчина його не приховує і поступово відкриває двері для користувачів мережі у своє життя.

Дружина Віктора Павліка повідомила про проблеми
Чого ви не знали про молоду дружину Віктора Павліка?

Була запльована людьми

Під час сварки з екс-дружиною свого чоловіка блогерка намагалася відбілити свою репутацію, адже колись була його коханкою. Тому Катя розповіла, що в період його шлюбу з іншою, він не міг позбутися зеленого змія і через це постійно скасовувалися концерти. На сцені ж він був не в собі. Люди виходили з залу, повертали квитки і плювали в обличчя Каті, яка повертала їм гроші.

Не готова йти назад

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Чого ви не знали про молоду дружину Віктора Павліка?

На питання користувачів, чи влізає вона у телефон коханого, Репяхова заперечила. Виявляється, навіть знайдені докази невірності не зможуть переконати дівчину йти назад.

“Зараз я знаю його пароль від телефону, але я не підійду, тому що якщо я щось прочитаю, навіть погане, наприклад, що мені це дасть? Я вже не готова йти назад”

Про конфлікти з третьою дружиною артиста знають усі. Але Лариса розповіла дещо, що Катя точно не хотіла би оприлюднювати. Виявляється, молода обраниця Віктора Франковича категорично не дозволяє йому спілкуватися з Созаєвою. Абсолютно усі домовленості та бесіди вона від його імені веде самотужки. Ба більше, вона займається фінансами сім’ї, розподіляє їх і таким чином Лариса певним чином від неї залежить.

Схожі статті