Чим займаються діти чоловіка Камалії Захура: донька спілкується з королівською сім’єю, а син свою кинув

По мірі того, як популярність співачки Камалії зростає, її фанати дізнаються все нові і нові деталі про її чоловіка, мільярдера Мохаммада Захура. Зокрема це стосується його дітей від першого шлюбу, про яких він говорить вельми рідко. Як вони виглядають і чим займаються, дізнайтеся у нашій статті.

Коли молодий пакистанець Мохаммад Захур проживав у Великобританії, його батьки забажали, щоб він оженився на своїй землячці. Вони підібрали для майбутнього мільярдера наречену, яка згодом народила йому двох дітей — Таню та Армана. Його стосунки з дружиною швидко зійшли нанівець, бізнесмен забажав розлучення і розійшовся з екс-коханою без відома старших. На даний момент спадкоємці бізнесмена від першого шлюбу вже дорослі люди, доля яких складається дуже по-різному.

Чим займаються діти чоловіка Камалії Захура

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Чим займаються діти чоловіка Камалії Захура

Нещодавно Мохаммад давав разом з дружиною інтерв’ю на телеканалі “Україна”, у якому розповів, що його донька Таня тримає елітний салон краси у Лондоні. За послугами до нього звертаються навіть особи з королівської сім’ї. Немає сумнівів, власниця виходила привітатися з принцесами.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Чим займаються діти чоловіка Камалії Захура? Зірка разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Що ж стосується Армана все набагато заплутаніше. Відомо, що молода людина покинула Великобританію та вступила до Московського університету. І здається, що небідний спадкоємець зірки вирішив з якоїсь причини осісти у Російській Федерації. Імовірніше за все, він займається бізнесом разом з батьком, але відомо, що хлопець також захоплюється музикою.

На відміну від своєї сестри, він свого часу швидко знайшов спільну мову з мачухою і багато відпочивав з новою сім’єю. Його ж сестра, як і її мама надає перевагу залишатися в тіні і не світитися зайвий раз перед пресою або у компанії співачки.

Схожі статті