Зірка “МастерШеф” Мартиновська засвітила “сталевий” прес – Ектору Хіменес-Браво доведеться ще підкачатися

Зірковий суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася ідеальною спортивною фігурою. У спортзалі, як Ектор помічена не була, але звідки такий ідеальний прес?

Вже кілька років шеф-кухар Ольга Мартиновська, котра сама колись була переможницею, прикрашає своєю присутністю суддівський склад кулінарного шоу “МастерШеф”. Її колеги – ресторатор і шеф-кухар Володимир Ярославський і беззмінний суддя проекту колумбійський красень Ектор Хіменес-Браво так само дуже видні чоловіки і, судячи з фотографій у соцмережах, приділяють своїй зовнішності пильну увагу. Обидва регулярно відвідують спортзал і перебувають у чудовій фізичній формі.

Весь суддівський склад МастерШеф
Весь суддівський склад МастерШеф

Особливо любить публікувати фотографії та відео своїх тренувань 52-річний Ектор Хіменес-Браво. Шанувальники та шанувальниці ще довго потім обговорюють його сталевий прес з кубиками та біцепси. Однак сьогодні у колумбійця з’явився гідний конкурент, вірніше конкурентка. І котоб міг подумати, що ця жінка з близького оточення зірки.

Так, у мікроблозі Ольги Мартиновської з’явилися фотографії, на яких вона продемонструвала свій плоский, підтягнутий та дуже спортивний прес. Так ось, що ховалося під кухонним фатуком весь цей час. Зірка ніколи не публікувала фото зі спортзалу але очевидно, що заглядає вона туди, зважаючи на все, регулярно.

Ольга Мартиновська з МастерШеф вразила сталевим пресом
Ольга Мартиновська з МастерШеф вразила сталевим пресом

Зазначимо, що Ольга Мартиновська завжди була у чудовій фізичній формі, яку підкреслювала стильним спортивним одягом. І як не намагалася телезірка носити жіночну сукню, завжди поверталася до спортивних штанів.

Ольга Мартиновська з МастерШеф вразила сталевим пресом
Ольга Мартиновська з МастерШеф вразила сталевим пресом

“Часто купую чоловічі штани собі. А мама так хотіла принцесу”, – пожартувала Мартиновська.

Зазначимо, що на її спортивній фігурі все сидить ідеально. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті