Як виглядала до пластики 57-річна Оксана Байрак: з перекроєним обличчям не впізнає навіть рідна ненька (ФОТО)

Оксана Байрак - одна із найвідоміших українських жінок-режисерок, її фільми захоплюють мільйони телеглядачів. Жінку обожнюють не лише за її творчість, а й за яскраву зовнішність. Але давайте подивимося, як виглядала Байрак до численних пластичних операцій.

Режисерка Оксана Байрак, безумовно, знає, що насправді хочуть бачити жінки. Її творчий доробок нараховує десятки кінофільмів, які підкорили мільйони українських телеглядачок, однією з найвідоміших робіт жінки залишається “Аврора”, яка стала зіркою телеканалу “СТБ” й досі час від часу з’являється в його програмній сітці.

Ідеї для своїх мелодрам Байрак черпає не лише з романів та різних творів культури, в першу чергу її надихає саме життя. Деякі сюжети режисерка буквально може брати з особистого досвіду, адже також має за плечима цікавий та яскравий досвід.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Перший роман Оксани стався ще у студентські роки – молоді люди швидко прийняли рішення одружитися. Проте прожили разом вони усього декілька років. Обранець Байрак, як і вона сама був творчою особистістю, молодий чоловік також працював режисером і сценаристом. Не секрет, що двом творчим людям жити під одним дахом не просто, тож і це сімейне життя закінчилося розлученням.

Пізніше, вже ставши знаменитою та успішною режисеркою, Оксана зустріла своє друге кохання – фітнес тренера Григорія Москалюка, з яким виховує доньку. Щоправда, дівчинку виносила та народила сурогатна мати.

Цікаво, що новий чоловік режисерки майже на 20 років молодший за неї. Проте вона змогла підкорити його своєю жіночністю та красою. Щоправда варто відзначити, що Байрак – справжня фанатка пластичної хірургії.

Оксана Байрак: до та після пластики
Оксана Байрак: до та після пластики

Якщо порівняти фото кінозірки до та після операцій, то можна помітити, що Байрак змінила форму носу, підборіддя, зробила підтяжку шкірі та декілька разів збільшила губи. Сама жінка ніколи не приховувала факт візитів до пластичного хірурга – для неї головне, що вона почуває себе комфортно.

Схожі статті