Колишню дружину 38-річного Дзідзьо Славію зачепили його розваги у компанії Лесі Нікітюк: “Намальований”

Розлучення українського популярного артиста Дзідзьо та його дружини славі сколихнула всю мережу, яка тепер захопленням спостерігаю за взаємодіями пари.

2021-го популярний український співак Дзідзьо офіційно став холостяком. Артист розлучився з дружиною Ярославою, з якою перебував у стосунках майже 20 років. Розрив супроводжувався скандалами, які підіймала не тільки екс-дружина виконавця, але і його кума. Так, Ольга Цибульська також посприяла гучності справи, адже зухвало зверталася до Ярослави прямо з телеекранів. Втім, у серпні шляхи артистів назавжди розійшлися, а кума сімейства припинила носити нав’язаний їй аудиторією статус “коханки”.

Колишню дружину Дзідзьо Славію зачепили його розваги у компанії Лесі Нікітюк

Відтепер Славія намагається всіляко підтримувати свого колишнього чоловіка і демонструє мирні, гармонійні взаємини з ним. Жінка відвідує презентації екс-обранця та час від часу дізнається, як нього справи.

А нещодавно одна з його публікацій настільки її зачепила, що вона прокоментувала фотографію, не боячись реакції публіки. Так, дійсно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину з Олександром Пономарьовам та Лесею Нікітюк. Судячи з усього, зірки відвідали світської захід, адже виглядали з голочки.

Ярослава одразу відреагувала та зазначила, що Михайло на фотографії вийшов, наче намальований.

Колишню дружину Дзідзьо Славію зачепили його розваги у компанії Лесі Нікітюк. Скріншот коментарів під публікацією Дзідзьо

Варто відзначити, що Михайло пробачив колишній дружині усі її інтерв’ю. Каже, що розуміє — у неї накипіло. Однак, журналістів, які копирсалися у їхній білизні, не поважає. Звісно, артисту важко поважати людей, які посприяли псуванню його авторитету.

Схожі статті