40-річний Сергій Притула розповів про ревнощі дружини до Лесі Нікітюк і Маші Єфросініної: “Поки що без криз”

Відомий український телеведучий Сергій Притула дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів, як його робота впливає на відносини з другою дружиною.

Популярний український телеведучий, зірка “Нового каналу” Сергій Притула дав ексклюзивне інтерв’ю виданню РБК Україна, у якому зізнався, що його дружина ревнує.

Сергій Притула розповів про ревнощі дружини до Лесі Нікітюк і Маші Єфросініної

Мова зайшла про його роботу на телебаченні, де він співпрацював з Лесею Нікітюк, Марією Єфросініною та Ольгою Фреймут. Взагалом, майже усі проєкти зірки ведуться у парі з представницями прекрасної статі, що і наштовхнуло журналістку на думку, що дружина ревнує зірку.

Сергій Притула розповів про ревнощі дружини до Лесі Нікітюк і Маші Єфросініної

Сергій Притула і Леся Нікітюк
Сергій Притула розповів про ревнощі дружини до Лесі Нікітюк і Маші Єфросініної

Що в мене зізнався, що дружина ревнує його, але в цілому до роботи. Бувають часи, коли зірка взагалі не знаходиться вдома і, звісно, це впливає на стосунки.

“Мабуть, буде коректніше сказати, що дружина ревнувала не до жінок, з якими я працював на роботі, а до роботи в цілому”

Але з приходом карантину взаємини у сім’ї та атмосфера лише покращилися. Сергій Притула зізнався, що кризу його подружньому житті немає і все йде за планом. З народженням третьої дитини у пари стосунки стали лише міцніше.

Сергій Притула та Катерина Сопельник
Сергій Притула розповів про ревнощі дружини до Лесі Нікітюк і Маші Єфросініної. Шоумен разом з дружиною Мариною та двома дітьми

“Народилася Стефанія. Тому поки що без криз. Сподіваюся, так буде й надалі”, — коментує знаменитість.

Нагадуємо, що 2021-у Сергій Притула втретє став батьком. В нього народилася донечка Стефанія. Зараз чоловік виховує сина від першого шлюбу та двох маленьких спадкоємиць.

Схожі статті