45-річна Марічка Падалко вийшла від жіночого лікаря та ощасливила Соболєва звісткою: “У нас буде красива дитина”

Марічка Падалко у житті вхопила справжній щасливий квиток. Вона стала мамою для трьох чудових діток. Та невже сюрпризи долі на цьому не завершуються?

Марічка Падалко – щаслива мама і дружина. Вона вийшла заміж за коханого чоловіка, який став її справжньою половинкою. Цікавим є такий факт про телеведучу: до зустрічі з Єгором Соболєвим вона також мала стосунки та виходила заміж. Попри те, що з екс-обранцем прожила близько 15 років – дітей у пари не було. Теледіва зневірилася та змирилася з доленькою, але після того, як її життя наповнилося коханням до нового чоловіка – Небеса подарували їм одразу трійко карапузів.

Марічка Падалко на відпочинку з родиною в Єгипті

Вагітна Марічка Падалко

За життям артистки спостерігають мільйони українців. Ну дуже приглянулася пошановувачам новин на “1+1” ця яскрава дикторка. Особливу повагу заслужила ведуча, коли не полишила улюблену роботу навіть заради декрету, а вагітність її тільки прикрасила.

Коли народилася друга дитина, Марічку чекали з пологового не тільки близькі друзі та родичі. Здавалося, вся країна дивилася, як покидає у 2008 році зірка жіночих лікарів у пологовому. Про свій досвід розповіла знаменитість виданню “События и люди“.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Та єдиний, кому було дозволено зайти у палату, став, звісно чоловік Єгор. Він з самого початку появи на світ донечки Марії не відходив від коханої. Дружина розповідала про це дуже зворушливо і з натхненням:

“Коли зателефонувала йому на мобільний, що я вдома і в мене вже почалися перейми, він приїхав і відвіз мене до пологового будинку. Був зі мною від початку до кінця. Заспокоював. Говорив, що все буде добре, що у нас буде гарна дитина”

Марічку Падалко зустрілі з пологового

Цікаво, що ініціатором створення великого загону діток був саме чоловік Єгор. Зараз же родина вже не готова до поповнення.

Схожі статті