Як виглядає падчерка Камалії, яка народилася у мимовільному шлюбі мільярдера Захура з пакистанкою (ФОТО)

Як відомо, у чоловіка української співачки Камалії Мохаммада Захура є діти від першого шлюбу, які поступово виходять з тіні свого батька. Усі деталі в статті.

66-річний український та британський мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур був одружений двічі. Першою обраницею майбутнього багатія стала дівчина, яку для нього обрали літні батьки. Чоловік не приховує того факту, що ніколи не кохав екс-дружину, але підкорився традиціям своєї батьківщини.

Як виглядає падчерка Камалії Таня Захур. Родина разом з єдиним сином багатія Арманом

У цьому союзі у металургійного короля народилося двоє дітей — Таня та Арман. Діти були вельми підрослими, коли Мохамад вирішив розірвати шлюб та перебратися з Лондону у Київ. Саме у столиці України чоловік зустрів своє справжнє кохання — співачку Камалію, яка виступала у нього на дні народженні.

Як виглядає падчерка Камалії, яка народилася у мимовільному шлюбі мільярдера Захура з пакистанкою

Як виглядає Таня Захур

Як відомо, Арман поїхав отримувати вищу освіту до Москви, а Таня залишилася у Лондоні, тримає власний салон краси, який відвідують навіть королівські особи. На відміну від свого брата Таня підтримувала непублічний образ життя, але в соціальній мережі Інстаграм є аккаунт, який з великою долею вирогідності належить саме їй. Адже власниця сторінки — копія мільярдера. Також у зв’язку з тим, що вона має прибутковий бізнес, у мережі все ж таки можливо знайти її фотографії.

Варто відмітити, що молода жінка зовсім не схожа на своїх рідних сестер — двійнят Мірабеллу та Арабеллу. Звісно, існує імовірність, що це взагалі не донька мільярдера, адже вона закрила сторінку і не йде на контакт. Тим паче, Тані вдавалося переховуватися від журналістів понад 20 років.

Схожі статті