На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя: руда, заможна та плодовита

2021-й став для Святослава Вакарчука особливим, адже цього року у цей рік він знайшов нову сім'ю і навіть став батьком. Усі деталі в статті

Навесні 2021-го фанати Святослава Вакарчука почули шокуючу новину: музикант розлучився з жінкою, з якою прожив 20 довгих років. Лялі Фонарьовій довелося відпустити коханого, але цей процес був настільки болісним для жінки, що вона загриміла до лікарні.

На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

Ще тоді мережею блукали чутки , що у Святослава Вакарчука насправді була коханка і вони швидко справдилися: через декілька місяців до преси потрапила інформація стосовно народження у Святослава Вакарчука первістка.

Євгенія Яцута
На кого Вакарчук проміняв жінку, що віддала йому найкращі 20 років свого життя

Так, інша жінка подарувала співаку хлопчика, якого назвали Іваном. Журналістам швидко вдалося знайти матір дитини. Подейкують, що це Євгенія Яцута, відома українська по дівчинка. З нею Святослав Вакарчук співпрацював і неодноразово. Їх бачили разом за роботою і підозрювали у зв’язку. Піар-відділ музичного гурту Океан Ельзи попросив не втручатися в особисте життя музиканта, але шанувальники чоловіка сприйняли зраду дружині дуже гостро і навіть масово почали писати в коментарях, що розчарувалися у чоловіці, який здатен писати настільки проникливі ліричні вірші.

Сам Святослав Вакарчук ніяк не коментує подію і не підтверджує особистість нової коханої. До речі, Новий рік музикант провів сім’єю. Що ж стосується Лялі, то після новини про її госпіталізацію до мережі не потрапляло жодних деталей. Фонарьова відмовчується та поважає право чоловіка на приватність.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.