Що відомо про свекруху Наталії Сумської, для якої вона стала третьою невісткою: дві перші в родині не затрималися

Популярна українська акторка Наталія Сумська щаслива у шлюбі з актором Анатолієм Хостікоєвим. Що відомо про свекруху легендарної зірки, для якої вона стала третьою невісткою?

Історія кохання Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва бере свій початок зі студентських часів. Познайомилися вони під час навчання в театральному вузі, коли вона тільки-но вступила, а він вже був на останньому курсі. Молоді люди одразу приглянулися одне одному, однак в той момент до близького знайомства справа не дійшла.

Першою дружиною Анатолія Георгійовича стала народна артистка України Надія Кондратовька, шлюб зрештою не склався. Вдруге Хостікоєв одружився теж з колегою по цеху – Любов’ю Кубюк, яка народила йому сина Георгія, хоча й це не вберегло від наступного розлучення.

Старший син Хостікоєва Георгій
Старший син Анатолія Хостікоєва

Лише потім після двох невдач в житті актора знову з’явилася старша сестра Ольги Сумської, саме з нею він знайшов своє сімейне щастя. До Анатолія Наталя була дружиною кінооператора Ігоря Мамая.

У 1996-му зірки стали батьками сина В’ячеслава і на сьогоднішній день вони вважаються однією з найміцніших подружніх пар українського кіно й театру.

Що відомо про свекруху Наталії Сумської
Що відомо про свекруху Наталії Сумської

Що відомо про свекруху Наталії Сумської

Мама Анатолія Хостікоєва була українкою, її звали Валентина Василівна. Разом з його батьком-осетином вони були фронтовиками – обидва дійшли до Берліну, де познайомились, закохалися і більше ніколи не розлучалися.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська стала для матері Анатолія Хостікоєва третьою невісткою

Якими були стосунки зіркової невістки Наталії Сумської зі свекрухою Валентиною Василівною – невідомо, оскільки Анатолій про батьків в інтерв’ю особливо не згадує. А першою людиною, про яку Хостікоєв зазвичай розповідає, коли його питають про дитинство – улюблена бабуся. Вона й була головною в родині. Через великий зріст в 2,05 метри жінку називали Великою Ведмедицею.

Схожі статті