Як виглядає справжній чоловік мами Сердючки, який не залишив Андрію Данилку шансів на кохання з Інною Білоконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь — хороші друзі з юнацьких часів. І хоча фанати постійно бачать між ними іскри та хімію, здається, їхньому коханню не суджено стати реальністю.

Численні фотографії, відео та випадкові знімки, на яких Інна та Андрій проявляють неоднозначні почуття одне до одного постійно з’являються в мережі. Шанувальники все більше схиляються до думки, що насправді між друзями давно виникло почуття дещо глибше, ніж дружба. Але руки йдуть, а Андрій Данилко заперечує будь-який зв’язок зі своєю партнеркою.

Як виглядає справжній чоловік мами Сердючки

Лише одного разу він проговорився про близькість з Інною, у розмові зі Славою Дьоміним. Але насправді артист втратив шанс бути зі своєю приятелькою, адже у дружини її взяв інший чоловік.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Як виглядає справжній чоловік мами Сердючки. Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом

Так, вона обрала простого симпатичного чоловіка, який не має жодного відношення до шоу-бізнесу і зміг їй дати усе те, що зазвичай артисти дати не можуть.

Олег не гастролює, любить тихий образ життя, і виховав двох прекрасних дітей, поки його дружина Інна їздила країною та заробляла гроші.

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Як виглядає справжній чоловік мами Сердючки. Дочка та чоловік Інни Білоконь

Подейкують, що пара проживає у Вінниці, але також у них є нерухомість у Києві. Тим часом про Андрія Данилка також ходять плітки, нібито насправді співак давно одружений, але тримає це у секреті. Чутки про його нетрадиційну орієнтацію давно вщухли, але шанувальники все одно розгублені через відсутність будь-якої інформації про його особисте життя.

Тим часом, знімки поцілунків Андрія та Інни нібито не надто хвилюють чоловіка акторки Олега, але навіть якщо вони сколихнули гармонію у їхньому шлюбі, то ми ніколи про це не дізнаємося.

Схожі статті