38-річна Катя Осадча виходила заміж за депутата Поліщука і Горбунова не через кохання: зірка розкрила свій секрет

Катерина Осадча розповідала в ексклюзивному інтерв'ю, як ставиться до заміжжя і що здатне підштовхнути її вступити у шлюб. Всі деталі в статті.

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча заміжня вдруге. Її перший чоловік Олег Поліщук був депутатом, на 14 років старший за свою обраницю і мав погляди, які не сходилися з поглядами його коханої, тому сімейне життя у них з зіркою не задалося. Спільна дитина Ілля спочатку залишався з мамою та бабусею, а потім переїхав до батька.

Катя Осадча виходила заміж за депутата Поліщука і Горбунова не через кохання

Про роман Катерини з її колегою Юрієм Горбуновим, який на той час був одруженим, стало відомо у 2016 році. На той момент Катерина вже була вагітна і великий живіт було неможливо приховати. Пара вирішила розкрити усі деталі їхніх стосунків, а згодом повідомила про те, що вони одружилися.

Катя Осадча виходила заміж за депутата Поліщука і Горбунова не через кохання

Глядачі не зовсім розуміли порядок дій телеведучої, але усе це легко пояснити. Якось Катя завітала на інтерв’ю Алли Крутої, де і зізналася, що взагалі скептично ставиться до шлюбу.

Катя Осадча і Юрій Горбунов показали фото з хрестин молодшого сина
Катя Осадча виходила заміж за депутата Поліщука і Горбунова не через кохання

Теледіва, зізналася, що може вийти заміж лише у тому випадку, якщо народиться дитина. Мовляв, для того, аби спадкоємець був юридично та психологічно захищений. І варто відмітити, що свої слова вона згодом підтвердила діями.

До речі, з колишнім чоловіком Олегом вона залишилася у дружніх стосунках. Парі вдалося розійтися мирно, не маючи одне до одного жодних претензій. І хоча їхній союз протривав лише три роки, вони змогли принести зв’язок, який між ними створився через життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.