Маленький син Віктора Павліка і Катерини Репяхової захворів та потрапив до лікарні: оголошений діагноз не тішить

Молода дружина знаменитого виконавця Віктора Павліка Катя повідомила про те, що їхній маленький син Михайло сильно захворів. Усі деталі в статті.

А влітку минулого року у відомого українського виконавця Віктора Павліка сталася щаслива подія. На світ з’явився його четвертий син Михайло. Мамою хлопчика була вже на той час молода дружина артиста та його концертна директорка Катя Репяхова.

Ця подія була не просто важливою для співака, але стала для нього свого роду ліками. Нагадуємо, що 2 роки тому він втратив свого сина Павла, який помер від саркоми.

Маленький син Віктора Павліка і Катерини Репяхової захворів та потрапив до лікарні

Хлопчик росте не по днях, а по годинах, завжди посміхнений та позитивний. Підписники його мами з великим задоволенням спостерігають за його іграми та взаємодією з батьками.

Однак, нещодавно сталося вельми неприємна ситуація у сімействі. Катя зникла на певний час зі свого блогу, що ставиться вельми рідко, і ба більше дала зрозуміти, що зробила це свідомо, через хиткий душевний стан. Згодом з’ясувалося, що Катя боролася з поганим самопочуттям свого сина. Виявляється, Михасик захворів і не на жарт. Про це стало відомо з особистої сторінки блогерки в соціальній мережі Instagram.

Маленький син Віктора Павліка і Катерини Репяхової захворів та потрапив до лікарні. Скріншоти особистої сторінки Каті

Дитина хрипить та кашляє. Також піднялася температура. Зіркові батьки одразу відвезли Михайла до клініки, де йому зробили різноманітні тести та поставили можливі діагнози. Один з них — гостра інфекція верхніх дихальних шляхів. Звісно, батьки намагаються оперативно лікувати свого спадкоємця, адже немає більшої біди, ніж недуга дитини.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.