36-річна Злата Огнєвіч стала поборницею з онкозахворюванням: екс-холостячка розкрила деталі лікування раку

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, як збирається боротися з проблемою раку молочної залози. Також артистка долучає інших до своєї боротьби.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла про те, як збирається боротися з онкологією молочної залози. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч стала поборницею з онкозахворюванням

Злата Огнєвіч стала поборницею з онкозахворюванням

Злата Огнєвіч стала поборницею з онкозахворюванням

У пості, який днями був оприлюднений у її мікроблозі, артистка розповіла, що більшість діагнозів ставиться на 3-4 стадії, що майже унеможливлює досягнення стійкої ремісії. У свою чергу раннє діагностування онкохвороби майже гарантує виздоровлення. На даний момент зірка долучилася до просвітлення аудиторії в цьому питанні.

Так, знаменитість повідомила, що компанія Avon проводить акцію, гроші з якої будуть використані для придбання обладнання, яке допоможе при встановленні діагнозу. Тому Злата люб’язно підштовхнула своїх підписниці на придбання продукції компанії.

Варто відмітити, що для кадру Злата обрала стильний рожевий костюм. До образу вона додала легке укладання та щоденний макіяж.

Нагадуємо, Інна Бордюг є популярною вітчизняною виконавицею, яка представляла Україну на Євробаченні, а також брала участь у романтичному проєкті “Холостячка”, який минулого року транслювався на телеканалі СТБ. Молода жінка збиралася знайти своє кохання, але натомість наштовхнулася на чергове розчарування. Переможець що Андрій Задворний покинув зірку через півтора місяця стосунків. На даний момент молоді люди не спілкуються, а чоловік навіть звинувачував артистку в тому, що вона маніпулює аудиторією.

Схожі статті