Подруга Руслани Писанки просить українців помолитися за аристку після знепритомнення на сцені: “Чекає операція”

Відома українська телеведуча і акторка Руслана Писанка днями втратила свідомість на сцені, через що впала і отримала травму ноги. Подруга зірки просить помолитися за неї.

Руслана Писанка 4 лютого виступала на сцені театру з комедійною виставою “Поїзд “Одеса-мама”. Під час прощального танцю перед поклоном вона підвернула ногу, впала і знепритомніла. Знаменитості миттєво викликали швидку, а вже після огляду медики констатували перелом ноги зі зміщенням. Одним гіпсом справа не обійдеться – на артистку чекає операція.

Зараз Руслана знаходиться в лікарні і може тільки лежати на спині, рухатися не можна, бо нога лежить на витяжці. Схвильовані не лише фанати Писанки, а й її близькі.

Руслана Писанка станцювала в піжамі
Українці моляться за здоров’я Руслани Писанки

Так, поетеса і композиторка Олена Палашек, яка тісно дружить з зіркою, попросила українців помолитися за здоров’я 56-річної Руслани. Зробила вона це на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук:

“Прошу про молитву. Моя подруга, дивовижна наша талановита Руслана Писанка під час спектаклю втратила свідомість і поламалася. На неї чекає операція. Помоліться! Вірю в колективну молитву і в колективне добро! Русічка, я молюся і переживаю. Але знаю, все буде добре. Ти швидко видужаєш! І ми з тобою таки зробимо наш найбільш незвичайний спектакль на світі!”, – написала Олена.

Подруга також зауважила, що Всесвіт ніби дав Писанці відпочити, адже у своєму шаленому ритмі вона не знаходить часу на те, щоб передихнути.

Прошу о молитве. Моя подруга, удивительная наша талантливая Руслана Писанка во время спектакля потеряла сознание и…

Опубликовано Olena Palashek Понедельник, 7 февраля 2022 г.

Коментатори написали багато слів підтримки улюбленій акторці, а вона у відповідь подякувала усім за таку величезну підтримку і пообіцяла “вирулити” з цієї ситуації якомога швидше.

Близькі Руслани Писанки просять помолитися за її здоров'я
Близькі Руслани Писанки просять помолитися за її здоров’я

Схожі статті