Учасники “МастерШеф” зговорилися проти Віті Перехреста та влаштували цькування: “Він божевільний просто”

Продюсери шоу поділилися з глядачами промо роликом, який заінтригував усю Україну. Що сталося між Вітею Перехрестом та іншими учасниками "МастерШеф"?

Популярний український телевізійний проект “МастерШеф” ніколи не був легким. Напружена атмосфера, конкуренція, боротьба за звання найкращого кухаря, усе це робить шоу вельми гострим та навіть драматичним. Кожного сезону у глядачів є декілька найнеулюбленіших учасників і, звісно, є фаворити. Інші ж час від часу викликають неоднозначні емоції.

Також цьому шоу абсолютно не чужа тема конфліктів. Із серії в серію публіка спостерігає за тим, як розгораються пристрасті, і цей сезон не став винятком.

Учасники МастерШеф зговорилися проти Віті Перехреста та влаштували цькування

Нещодавно на офіційній сторінці кулінарного проєкту в соціальній мережі Instagram з’явилося нове промо, яке викликало масу дискусій. Справа в тому, що головним героєм відео став молодий талановитий шеф Віктор Перехрест, якого у сюжеті цькували майже усі.

Як тільки до учасників підходив Вітя, вони відразу злилися: “Я сказала не заважай”; “Вітя, давай не зараз, будь ласка”; “Я сказала піди звідси”; “Шо ти там почистив – йди з Богом, хлопчик”; “Він божевільний просто”. Реакція кулінарів насправді дуже розізлила глядачів, але все може бути не так однозначно.

Продюсери вирішили заінтригувати своїх фанатів і натякнули, що Перехрест відповість кривдникам. Але як хлопець помститься, стане відомо лише в ефірі. Тим паче, деякі користувачі мережі впевнені, що між хлопцем та його колегами взагалі не буде конфліктів і таким чином продюсери просто привертають увагу. Чи стане Віктор ображатися на інших учасників і чи дійсно готує помсту ми дізнаємося згодом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.