42-річна Тетяна Денисова у свій день народження поділилася несподіваною для Кривошапка новиною: “Весілля”

Відома танцюристка і суддя популярних танцювальних шоу Тетяна Денисова у свій день народження поділилася новиною про весілля. Це вперше після розлучення з Олександром Кривошапко.

Нещодавно стало відомо, що Тетяна Денисова нарешті повертається на українське телебачення після довгої перерви і життя в Росії. Зірка приєдналася до журі нового талант-шоу на СТБ “World of Dance” разом з Максом Чмерковським і Євгеном Котом. Цікаво, що саме Тетяна була першою вчителькою Жені на початку його професійного шляху, а тепер вони на рівних.

Тетяна Денисова повернулася до України

Зйомки проєкту тривають, і один зі знімальних днів припав на 42-річчя Денисової. Хореографиня приймає купу привітань у соціальних мережах, а також на роботі. Так, команда влаштувала для неї справжній сюрприз у гримерці, який іменинниця зняла і показала підписникам.

В кадрі можна побачити купу святкових надувних кульок і розкішну білу сукню з пишною спідницею, яка нагадує образ нареченої. Про це сказала і сама Тетяна:

“Ось тут яке весілля. Супер!”, – промовила знаменитість за кадром.

У свій день народження Тетяна Денисова повідомила про весілля
У свій день народження Тетяна Денисова повідомила про весілля

Зауважимо, що після розлучення зі співаком Олександром Кривошапко Денисова заміж більше не виходила. Принаймні, публічно про це не повідомляла. Роман між ними закрутився за лаштунками “Х-Фактора”, де Сашко брав участь, а Тетяна була продюсеркою. І хоча шлюб цієї пари був дуже бурхливим і пристрасним, закінчився він так само швидко, як і почався. Дітей у ньому не з’явилося.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Вочевидь, суттєва різниця у віці далася взнаки, адже Кривошапко молодший за Денисову на 11 років, тож з того моменту танцюристка не бачить на місці свого обранця чоловіка, старшого за себе.

Схожі статті