Камалія не тільки не платить гонорари найманим робітникам, але й не гидує красти чужу їжу: “Ви забрехалися”

Конфлікт стиліста з Росії та української співачки Камалії продовжується. Дівчина додала нові скріншоти, які доводять, що співачка свідомо їй не платить.

12 лютого навколо Камалії розгорнувся справжній скандал. Стало відомо, що жінка яка живе у палаці разом з мільярдером не може заплатити найманій робітниці за її роботу. Дівчина довго чекала на отримання гонорару і врешті-решт наважилася підняти скандал.

Камалія не тільки не платить гонорари найманим робітникам, але й не гидує красти чужу їжу

Камалія не тільки не платить гонорари найманим робітникам, але й не гидує красти чужу їжу

Артистка відреагувала на новину  не одразу. Але все ж ввечері звернулася до своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, пообіцяла що розбереться і зазначила, що віддасть, якщо дійсно щось заборгувала.

Також до обговорень приєдналася її мама Інна Петрівна, яка звинуватила стилістику у тому, що вона не виконала свою роботу вчасно. Натомість Софія наполягає на тому, що вона свою частину виконала без будь-яких проблем.

Камалія не тільки не платить гонорари найманим робітникам, але й не гидує красти чужу їжу. Скріншоти особистої сторінки стилістки

Цікаво, що співачці дісталося і від Соломії Вітвіцької, яка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, де розповіла про те, що артистка вкрала її бургер.

Камалія не тільки не платить гонорари найманим робітникам, але й не гидує красти чужу їжу. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Але у цій ситуації виконавиці вдалося виправдати себе: вона пояснила, що рятувала журналістку від зайвих калорій.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.