Зірка ТСН Наталія Островська розсекретила особистість свого чоловіка та зізналася, що тримає їх разом: “Є діточки”

Відома українська телеведуча Наталія Островська нарешті розсекретила особистість свого чоловіка та розповіла про її стосунки з ним. Детальніше дізнатйтеся в статті.

Минулого року до колективу ведучих програми новин ТСН приєдналася молода та талановита особистість. Красуню звуть Наталія Островська і вона одразу ж підкорила серця глядачів телеканалу “1+1”. На даний момент журналістка веде нічний дайджест новин.

Наталія Островська змінила імідж та перефарбувала волосся у блонд
Наталія Островська розсекретила особистість свого чоловіка та зізналася, що тримає їх разом

Популярність Островської стрімко зростає і публіка її мікроблогу також збільшується. У зв’язку з цим Наталія вирішила познайомитися зі своїми підписниками поближче.

Наталія Островська розсекретила особистість свого чоловіка та зізналася, що тримає їх разом

Вона давно обіцяла своїм фанатам розсекретити особистіть свого чоловіка і цей день настав 14 лютого, у День Святого Валентина. Виявляється, обранця Наталії звуть Богдан, і їхня історія кохання схожа на художній фільм: чоловік побачив майбутню дружину у телевізорі, але йому пощастило, адже його рідна сестра була однокурсницею красуні. Тож йому вдалося з нею познайомитися, хоч і не одразу. Пара певний час дружила, але все ж таки їхні стосунки перейшли на новий рівень і через рік Богдан підкорив серце Островської.

Наталія публічно поділилася особливостями їхніх взаємин. А саме зізналася, що її чоловік знає її краще за будь кого, завжди подарує квіти у найпотрібніший момент та може підібрати їй парфуми, які підійдуть їй найкраще.

Молода пара поки що проживає вдвох, без дітей. Але Наталія минулого року стала хрещеною матір’ю. Тож у її житті стає більше дорогих її серцю людей. Про плани на поповнення вона поки що не ділилася.

Схожі статті