Куди зник Геннадій Попенко: телеведучий не зміг пережити розставання зі Світланою Лободою та замкнувся в собі

Телеведучий Геннадій Попенко вперше за довгий час з'явився у кадрі та дав відверте інтерв'ю. Зокрема, шоумен розповів про стосунки з екс-коханою Світланою Лободою.

Геннадій Попенко був справжньою зіркою на початку нульових. Його обличчя практично не сходило з телеекранів, чоловіку довіряли провідні проєкти на вітчизняному телебаченні. Молодий, харизматичний красень з чудесним почуттям гумору – таким Попенка запам’ятали телеглядачі Нового каналу та 1+1. Однак декілька років тому він раптово зник з телеекранів. Як виявилося, шоумен вирішив сконцентрувати свою діяльність на кіно та театральній сцені.

Геннадій Попенко зараз активно знімається у кіно
Геннадій Попенко зараз активно знімається у кіно

На зорі своєї кар’єри Попенко зустрічався з екс-віагрянкою Світланою Лободою. Для проєкту про зіркове життя “ЖВЛ” Геннадій погодився пригадати, якими були його відносини зі співачкою та розповів, чому вони врешті прийняли рішення розійтися.

Пара познайомилася під час однієї з вечірок українського бомонду в 2002 році. Світлана щойно почала підкорювати сцену та співала в гурті “Капучіно”, Геннадій на той час вже був доволі затребуваним ведучим. Через півроку після першої зустрічі закохані почали жити разом. Проте через 4 роки Попенко вирішив розірвати ці відносини.

За словами шоумена, він не міг фінансово забезпечити усі примхи молодої артистки. Тож і прийняв непросте для себе рішення. Пізніше Лобода зізнавалася, що Геннадій був її єдиним справжнім коханням у житті.

Куди зник Геннадій Попенко
Куди зник Геннадій Попенко

Сам Попенко без особливого ентузіазму згадує про колишню:

“Чесно кажучи, я не дуже хочу підіймати цю тему. Це було і було. Ці стосунки були, вони були прекрасні, я дуже за них дякую, але мені здається, що на цьому треба закрити тему”, – прокоментував він.

Хоча насправді телеведучий і досі час від часу спілкується зі Світланою, адже співачка являється хрещеною мамою його племінниці та доволі близькою подругою його рідної сестри. Тож зв’язок між ними назавжди розірвати практично неможливо.

Сам же Попенко у 2010 зустріч свою майбутню дружину Ірину, з якою живе й досі. Жінка подарувала йому двох доньок. Геннадій зізнається, що поки не зустрів Іру не задумувався про родину та нащадків.

Геннадій Попенко з дружиною та доньками
Геннадій Попенко з дружиною та доньками

Схожі статті