Катя Осадча потрапила на ТБ за допомогою екс-чоловіка? Стало відомо, яку роль у кар’єрі теледіви зіграв Поліщук

[minyta-subtitle]

В Україні немає людини, яка б не знала, хто така Катерина Осадча. Славу тележурналістці принесла програма “Світське життя”, головною ідеєю якої є ексклюзивні подробиці з життя знаменитостей та політичної еліти. Власне, у мережі багато натяків на те, що і до перших, і других Катя була наближена ще до запуску проєкту і тому мала можливість просуватися кар’єрою набагато швидше, ніж її конкурентки. Та чи правда це?

Катя Осадча обхопила живіт руками, щоб приховати цікаве положення, але видала себе
Стало відомо, яку роль у кар’єрі Катерини Осадчої зіграв Поліщук

Стало відомо, яку роль у кар’єрі Катерини Осадчої зіграв Поліщук

Катя Осадча, ще виношуючи дитину, почала готуватися до роботи журналістки. Народивши сина, молода мати найняла репетитора для того, щоб відпрацьовувати свою промову. Дебют Осадчої у ролі позаштатного кореспондента пройшов на Першому національному каналі, згодом вона стає телевізійною журналісткою.

Стало відомо, яку роль у кар’єрі Катерини Осадчої зіграв Поліщук

Початок нового етапу життя пройшов чудово, в 2005 році Катерину призначають ведучою програми “Світські хроніки”. На той момент Катя ще була заміжня, але вже через 2 місяці стала розлученою офіційно. А через два роки після цього глядачі змогли побачити її у “Світському житті”. “Світське життя”

Телепрограма з Катею Осадчою стає дуже популярною, ведуча розкриває перед глядачами найпотаємніші секрети про вітчизняних та зарубіжних знаменитостей, причому розповідають вони всі секрети самі, дивлячись у камеру та кажучи в мікрофон. Цей проєкт приніс Катерині славу, її знають як на Батьківщині, так і за кордоном. Але її заслуги все одно підриває той факт, що її чоловік на момент її підйому до Олімпу був директором телеканалу  Fashion TV. Тобто депутат був частиною цієї індустрії.

Схожі статті