34-річна Настя Каменських взяла на руки малюка і зачарувала мережу – материнство їй пасує: вже не вагітна?

Відома українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських зачарувала мережу кадрами з малюком на руках. Материнство зірці дуже пасує.

З творчого дуету на подружню пару Потап і Настя перетворилися у 2019 році. Саме в день весілля знаменитості вперше чесно і відкрито заявили на всю країну про своє кохання, хоча чутки про роман артистів ходили вже давно.

Пізніше з’ясувалося, що Каменських стала причиною розлучення Олексія Потапенка та Ірини Горової. Про це продюсер розповідав в інтерв’ю програмі “Життя відомих людей”.

Ірина Горова і Потап
Потап розлучився з Іриною Горовою через Настю Каменських, яка вже тримає на руках немовля

За словами Потапа, йому було дуже важко зібратися з думками та сказати дружині, що він покохав іншу. Коли зрештою він на це наважився, боляче було всім, однак зараз репер не шкодує, що пішов за покликом серця, адже тепер його оточує суцільне щастя. Ба більше, Олексій підтримує добрі дружні стосунки з Іриною, не лише для співпраці.

Екс-пара має спільного сина Андрія, який хоч і живе з мамою після розлучення батьків, але тато бере активну участь у його житті та вихованні.

Від Насті дітей у Потапа ще немає, хоча останнім часом все частіше в мережі ведуться обговорення з приводу ймовірної вагітності Каменських. Справа в тому, що на різних ракурсах фігура співачки іноді виглядає так, наче у неї з’явився животик.

Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа

Крім того, фанати вже можуть уявити зірку в ролі мами, адже на її сторінці в Інстаграм можна знайти фото з дітьми друзів.

На одному таких з кадрів Настя сидить в машині, в одній руці тримає м’яку іграшку, а на другій лежить усміхнене немовля. Для світлини Каменських відволіклася від гри з малятком та подивилася в камеру, сповненими радістю очима.

Вже не вагітна Настя Каменських взяла на руки малюка
Вже не вагітна Настя Каменських взяла на руки малюка

Важко не погодитися з тим, що діти дуже пасують дружині Потапа. А якщо хочете дізнатися, чи дійсно артистка носить під серцем малюка, дивіться наступне відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті