Як виглядає нинішній чоловік телеведучої Наталії Мосейчук: завагітніла від статного красеня з гострим розумом

Відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук не приховує свого сімейного щастя. Зірка "плюсів" заміжня і має двох синів.

Наталія Мосейчук на телебаченні вже давно, і за ці десятки років вона створила собі образ залізної леді-правдорубки. Втім, за межами роботи зірка стає жіночною і м’якою, адже у неї є надійне плече, на яке завжди можна покластися.

Як виглядає нинішній чоловік Наталії Мосейчук

Вперше нареченою Наталія стала ще студенткою. Хто саме був її обранцем – досі таємниця, хоча у Мосейчук від того шлюбу є син. Первістка телеведучої звуть Антон, він вже дорослий і закінчує навчання за кордоном. Нічого про стосунки хлопця з біологічним батьком невідомо, але у нього є вітчим, який називає пасинка теж своїм сином.

Ілля, нинішній чоловік Наталії, успішний фінансист. Зіркова дружина жартівливо називає коханого Іллею Івановичем. Пара побудувала стосунки вже в період публічності Мосейчук, однак це ніколи не було для них проблемою.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

У 2012 році журналістка зачарувала глядачів своєю вагітністю, яку розсекретила вже на останніх термінах. Про майбутнє поповнення в родині знало тільки найближче оточення – навіть найдопитливіші телеглядачі нічого не запідозрили, допоки Наталія сама не поділилася радістю.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Народився у подружжя хлопчик, його вони назвали Матвієм. Щасливі батьки не завжди сходяться в питаннях виховання сина – тато хоче, аби у нього було більше часу  на просте дитинство, тоді як мама навпаки впевнена, що краще займати дитину гуртками.

При цьому останнє слово Мосейчук залишає за чоловіком. А от в чому думка пари збігається цілковито – при прийнятті сімейних рішень вони завжди беруть до уваги думку дітей.

Родина Наталії Мосейчук
Як виглядають чоловік та сини Наталії Мосейчук

Схожі статті