Як виглядає нинішній чоловік телеведучої Наталії Мосейчук: завагітніла від статного красеня з гострим розумом

Відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук не приховує свого сімейного щастя. Зірка "плюсів" заміжня і має двох синів.

Наталія Мосейчук на телебаченні вже давно, і за ці десятки років вона створила собі образ залізної леді-правдорубки. Втім, за межами роботи зірка стає жіночною і м’якою, адже у неї є надійне плече, на яке завжди можна покластися.

Як виглядає нинішній чоловік Наталії Мосейчук

Вперше нареченою Наталія стала ще студенткою. Хто саме був її обранцем – досі таємниця, хоча у Мосейчук від того шлюбу є син. Первістка телеведучої звуть Антон, він вже дорослий і закінчує навчання за кордоном. Нічого про стосунки хлопця з біологічним батьком невідомо, але у нього є вітчим, який називає пасинка теж своїм сином.

Ілля, нинішній чоловік Наталії, успішний фінансист. Зіркова дружина жартівливо називає коханого Іллею Івановичем. Пара побудувала стосунки вже в період публічності Мосейчук, однак це ніколи не було для них проблемою.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

У 2012 році журналістка зачарувала глядачів своєю вагітністю, яку розсекретила вже на останніх термінах. Про майбутнє поповнення в родині знало тільки найближче оточення – навіть найдопитливіші телеглядачі нічого не запідозрили, допоки Наталія сама не поділилася радістю.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Народився у подружжя хлопчик, його вони назвали Матвієм. Щасливі батьки не завжди сходяться в питаннях виховання сина – тато хоче, аби у нього було більше часу  на просте дитинство, тоді як мама навпаки впевнена, що краще займати дитину гуртками.

При цьому останнє слово Мосейчук залишає за чоловіком. А от в чому думка пари збігається цілковито – при прийнятті сімейних рішень вони завжди беруть до уваги думку дітей.

Родина Наталії Мосейчук
Як виглядають чоловік та сини Наталії Мосейчук

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.