Зірка, яка майстерно веде власну інформаційну боротьбу: Леся Нікітюк крок за кроком деморалізує росіян

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк демонструє неймовірну силу в інформаційній війні. Телеведучій вдається деморалізувати росіян як нікому іншому.

Леся Іванівна завжди дарувала українцям хороший настрій. Навіть коли телеведуча гнівалася, вона давала своїм фанатам емоції, які були насичені гумором, іронією та сарказмом. Саме тому будь-які її публікації викликали істинний інтерес і змушували користувачів полюбити її. Таким чином Леся стала популярна не тільки на телебаченні, але й у соціальних мережах.

Леся Нікітюк крок за кроком деморалізує росіян

Під час війни в Україні вона підключила усі свої таланти, і її лозунги та знущання над противниками розходяться наче гарячі пиріжки. А це мотивація, яка дуже потрібна українцям, що стали ворогом для росіян через пропаганду.

24 лютого Леся, як інфлюенсер підхопила вираз “російський корабель, іди на*уй”. Разом з нею це зробили інші українські зірки, а тепер ця фраза стала девізом українського опору. Про це навіть з’явилася стаття у Вікіпедії.

Також Нікітюк однією фразою знищила репутацію Миколи Баскова відповівши на його скандальну публікацію в Instagram про ситуацію в Україні жартом про те, що “Басков не розпочинає концерти, а закінчує їх”. Її публікація розповзлася мережею за декілька годин.

Нещодавно зірка пожартувала і над санкціями, наслідки яких РФ доведеться розгрібати не один рік. Знаменитість попросила у компанії, які будуть йти з держави останніми вимкнути світло.

І як не дивно, українські користувачі знову вподобали гумор Лесі. Варто відмітити, що насправді в Україні ведеться інформаційна війна і дуже важливо чинити опір. Нікітюк робить це майстерно, влучно і так, що сміливців сказати у відповідь щось, що піде в народ, не знаходиться.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.