Валентина Юдашкіна усунуто з Тижня моди в Парижі: кутюр’є не засудив Росію за війну в Україні

Дехто хоче відмежуватися від цього питання і не висловлює свого відношення про агресію Росії проти України. Російський кутюр'є Валентин Юдашкін серед них. Тому його й не допустили на Тиждень моди у Парижі.

Наразі триває війна Росії проти України. Ворог обстрілює та бомбардує нашу територію. Багато руйнувань. Весь світ став на бік України. Кожен для себе повинен ухвалити рішення на якому він боці. Не можна залишатися байдужим, коли гинуть в Україні діти, старі та жінки.

Більшість представників шоубізнесу визначилися за кого вони. Проте дехто хоче відмежуватися від цього питання і не висловлює свого відношення про агресію Росії проти України.
Російський кутюр’є Валентин Юдашкін серед них. Тому його й не допустили на Тиждень моди у Парижі.

Валентина Юдашкіна виключили з учасників Тижня моди в Парижі

Коли голові Федерації високої моди Ральфу Толедано говорили, що Валентин Юдашкін не засуджує окупантів, і навіть не висловлює сумнів щодо війни Росії проти України, то він вирішив виключити Валентина Юдашкіна з учасників Тижня моди в Парижі.
“Я їм сказав: приберіть його негайно”, – заявив президент федерації.

Не лише світовий шоубізнес став на бік України, а й інші компанії йдуть із Росії.
Брендам буде дуже важко залишатися в Росії, оскільки конфлікт в Україні триває, заявив один із провідних фахівців у галузі реклами.
Споживчі гіганти, зокрема McDonald’s, Coca-Cola та Starbucks, цього тижня приєдналися до списку фірм, які припиняють свою діяльність у Росії через вторгнення країни в Україну.
Сер Мартін Соррелл із S4Capital, який раніше був генеральним директором компанії FTSE 100 найдовше, каже, що іншим буде важко залишитися.

Він сказав: «Я думаю, з огляду на те, що ми спостерігаємо в Україні, варварські дії, які ми спостерігаємо, та звірства, які ми спостерігаємо, я думаю, що брендам дуже важко залишатися в Росії».

Таким чином, кільце санкцій стискається навколо Російської Федерації та це правильно!
Бережіть своїх близьких та себе. Перемога буде за нами!

Схожі статті