Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю: підтримав війну в Україні, а тепер біжить з тонучого корабля

Відомий російський артист Олег Газманов після того, як підтримав ескалацію російської агресії в Україні, вирішив втікти до Ізраїлю. Всі деталі в статті.

Родина Олега Газманова переживає непрості часи. В Україні співака хейтять, і є за що. Він заочно заарештований українським судом за звинуваченням у зазіханні на територіальну цілісність України. Артисту та його близьким стали надходит погрози. Дружина зірки Марина Газманова виступила із цього приводу із важливою заявою.

Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю

Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю

Олег Газманов завжди позиціонував себе патріотом країни. Виконавець хіта “Офіцери” повністю підтримав ініціативу Володимира Путіна про спецоперацію в Україні. От тільки не всі погоджуються з артистом. В останні дні він і його близькі зазнали жорсткого цькування. А нещодавно з’ясувалося, що і патріотизм артиста закінчився на санкціях.

Дружина зірки Марина змушена закрити свій блог “через тотальний напад ботів на уми та душі людей”.

“Я взяла з собою вас і ваше світло. Мої очі почали страждати від системних розсилок, що принижують мою людську гідність, розповсюджують наклеп і розпалюють ментальну війну між нами. Я прийняла рішення тимчасово припинити видачу віз до моєї країни Газманія”, – написала жінка.

Вочевидь проблема з візами також дуже турбує сім’ю. У ЗМІ нещодавно з’явилася інформація про те, що Олег Газманов подав документи на отримання громадянства Ізраїлю.  Ймовірно, він прийняв рішення про переїзд після того, як були введені санкції проти Росії. Багато відомих брендів пішли з ринку через повномасштабне вторгнення в Україну. Варто відзначити, що сам Газманов поки ніяк не прокоментував цю інформацію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.