Тіна Кароль зі сльозами на очах засудила українських колег, які обрали росію: “У 2014-му вам усім було по…”

Тіна Кароль засудила своїх українських колег по сцені, які зараз залишаються у Росії та ігнорують факт війни на їхній Батьківщині. Поп-діва різко висловилася на їхню адресу.

Тіна Кароль різко прокоментувала сучасні події в Україні. Співачка заявила, що у 2014 році багато-хто з її колег робив непростий для себе вибір: яку сторону обрати. Тоді частина українських зірок переїхали до росії, де й продовжили свою концертну діяльність. Серед них – Ані Лорак, Світлана Лобода, Регіна Тодоренко та багато інших виконавців і телеведучих. Зараз же більшість з них продовжують ігнорувати факт війни на Батьківщині або неоднозначно висловлюються щодо цієї теми в особистих блогах.

Тіна Кароль засудила українських колег
Тіна Кароль засудила українських колег

“У 2014 році обрати свою Країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам’ятаємо мало кому це стало під силу”, – написала поп-діва.

У своєму різкому зверненні Кароль натякнула на тих виконавців, які підтримують Україну, однак не поспішають повертатися додому, а роблять безліч публічних заяв “на показ”. Так тиждень тому мережа розкритикувала Світлану Лободу, яка опублікувала відео, на якому вона плакала. При цьому співачка не назвала росію агресором і заявила, що українці – це просто маленькі люди. Саме ця фраза викликала бурю негативу в сторону виконавиці.

Світлана Лобода заплакала на камеру
Світлана Лобода заплакала на камеру

“Ми всі маленькі люди, ми нічого не можемо”, – заявила тоді екс-віагрянка.

Окрім того, Тіна Кароль обурилася тим, що її колеги почали висловлюватися тільки коли відчули дію перших санкцій, накладених Європою та Америкою на росію:

“Була година скрутна, вам було по*ую. Коли скінчились російські концерти, настала скрута у вас. Вже нікуди бігти”, – різко висловилася співачка.

Тіна Кароль засудила українських колег
Тіна Кароль засудила українських колег

Сама Кароль зараз перебуває закордоном, де займається питаннями гуманітарної допомоги для українців. Відзначимо, що від початку російсько-української війни в 2014 році Тіна відмовилася від концертів у країні-агресорі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.