Подруга президента Зеленського Олена Кравець покинула Україну через війну: дітей забрала, але хочуть додому

Відома українська гумористка Олена Кравець, яка є близькою подругою президента Зеленського, вимушено покинула Україну через війну та забрала з собою молодших дітей.

24 лютого в Україні розпочалася повномасштабна війна. Країна-загарбник росія не дотримується жодних законів воєнного часу – війська рф нищать житлову і критичну інфраструктуру українських міст, відкривають вогонь по мирному населенню, цілеспрямовано випускають ракети по сховищах з написом “Діти”. Немає для рашистів нічого святого.

Через це дуже багато українців вимушені евакуюватися чи то на Захід, чи то за кордон. Не стали виключенням і зірки шоу-бізнесу. Серед них вже покинули Україну Тіна Кароль, Джамала, Лідія Таран, Олена Кравець. Близька подруга президента Володимира Зеленського вирішила вивезти своїх молодших дітей подалі від вибухів, аби вони не запам’ятали, що таке війна. Втім, у програмі “Сніданок. Онлайн” гумористка розповіла, що її молодші близнята все одно все розуміють. Дуже швидко все відчув син зірки Ваня:

“Я спочатку намагалася знайти слова, пояснювала, чому ми ночуємо поза домом, чому переїжджаємо. А потім він сказав: “Мама, а там в Києві вибухи? Це на нас росія напала?”, – каже Олена і зізнається, що в той момент навіть трохи задрижала, адже намагалася з усіх сил вберегти дітей від війни.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець вимушено виїхала з України і забрала з собою молодших дітей

Сестричка Вані Катя навпаки абстрагується від цієї інформації. Їй вже добре, коли вона бачить своїх рідних, а все інше її не цікавить:

“Але вони дуже хочуть додому, як і ми усі. І я їх запевняю, що ми скоро повернемося”.

За кордоном Кравець разом з іншими гумористами і музикантами, що виїхали з України, влаштовуватиме благодійні концерти, кошти за які будуть перераховані Батьківщині.

Схожі статті