З “Алеї зірок” у Чернівцях прибрали зірку Ані Лорак: співачка мовчить про війну росії проти України

Деякі зірки з українським корінням вважають за краще відмовчуватися і не коментувати агресивну політику росії. До таких співачок належить і Ані Лорак. Вона мовчить про війну і вдає, що це її не стосується

Весь світ засудив агресію Росії проти України. Багато зірок світового масштабу негативно висловилися про цю війну і прямо назвали росію окупантом. Українські представники шоубізнесу також проклинають росію за війну, яку вона розв’язала проти нашої Батьківщини. Проте не всі. Деякі зірки з українським корінням вважають за краще відмовчуватися і не коментувати агресивну політику росії. До таких співачок належить і Ані Лорак. Вона мовчить про війну і вдає, що це її не стосується.

На таке ставлення у війні Росії проти України відреагували у Чернівцях. Там уже нема зірки Ані Лорак на алеї зірок.
Про це ЗМІ розповів секретар Чернівецького виконкому Сергія Добржанського. Також виконком вирішив прибрати зірку оперного співака родом із Чернівців Василя Герелло. Він взяв участь 18.03.2022 року у пропагандистському концерті у Москві з нагоди річниці окупації Криму.

У той час, коли Ані Лорак не засуджує агресію росії проти України, продовжують гинути мирні люди: діти старі та жінки.

Ані Лорак покинула росію і вперто не виходить на зв'язок
Деякі зірки з українським корінням, як Ані Лорак, вважають за краще відмовчуватися і не коментувати агресивну політику росії

По всьому світу прокотилися мітинги на підтримку України.
Чеські активісти провели акцію миру перед будівлею Національного театру у Празі у вівторок увечері, віддавши данину пам’яті загиблим внаслідок російського обстрілу українського міста Маріуполя.

Учасники написали слово «діти» російською за допомогою свічок, відсилаючи до аналогічних знаків, які бачили у розбомбленому маріупольському театрі, де сотні людей шукали притулку. Число загиблих внаслідок нападу на театр досі невідоме.
Вже кілька тижнів Маріуполь перебуває під постійним обстрілом з боку російських військ, що повністю оточили портове місто.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що від Маріуполя нічого не залишилося, додавши, що 100 000 мирних жителів опинилися у пастці без доступу до їжі, води та ліків.

І такі звірства Ані Лорак не засуджує та мовчить!
Українці сподіваються лише на свої ЗСУ. Ми переломимо ситуацію у війні, і ворог буде розбитий. Перемога буде за Україною.

Схожі статті