48-річний Олег Винник разом з Таюне припинили співати і зникли з радарів медіа: куди поїхав Головний вовк країни?

Багато знаменитостей пішли сьогодні із зброєю у руках захищати Батьківщину, хто не зміг - волонтерить. Втім, найзагадковішим лишився Олег Винник, який майже не з'являється у просторі мережі.

Олег Винник – співак незвичайної долі. Він багато займався класичною музикою, співав в опері. Втім, найбільше популярності йому принесла саме українська лірична пісня. Трек “Вовчиця” настільки прийшовся до душі нашому слухачеві, що всі й забули про потенційних російських конкурентів Винника, які до його приходу на естраду звучали буквально із кожної праски.

Вся правда про стосунки Олега Винника і Таюне
48-річний Олег Винник разом з Таюне припинили співати і зникли з радарів медіа

Він завжди відрізнявся патріотичною позицією і не змовчав під час агресії з боку рф. У своєму Інстаграмі співак записав відеозвернення зі словами:

Нас, УКРАЇНЦІВ, не знищити!!! Ніколи Україна не буде чиєюсь! Ми сильні! Пишаюсь нашими захисниками. Молимось за Україну. З нами БОГ”

Проте, досі не відомо, чи зміг Олег вибратися з Києва та евакуюватися. Зірка не розповідає, де він у даний час перебуває. У його потенційної дружини, Таїсії Сватко, також не було такої інформації.

Раніше було відомо, що співак мешкав у Німеччині. Він відверто розповідав про себе це сам, але у ютуб-програмі “Їжа Дурнєва” прозвучала фраза, що і досі артист – частий гість у Берліні.

Більше того, наприкінці 2020 року ЗМІ знайшли ймовірного сина Винника. Хлопець – плавець.

Юліан Винник

Професійно займається спортом як раз таки у Німечинні… Навіть виступає за місцевий клуб. Носить нестандартне для германців ім’я – Юліан.

Втім, сам Олег, хоч і розповідав у 2005 році про те, що має маленького сина, нічого більше про дитину ніколи не казав.

Схожі статті