40-річний Потап поставив на місце путініста Безрукова, який підтримав війну: “Серьожа, за кого всіх тримаєш?”

Відомий український виконавець Потап публічно звернувся до Сергія Безрукова та поставив його на місце. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Актор театру та кіно Сергій Безруков у своєму телеграм-каналі виклав відео з твором Пушкіна “Наклепаникам росії”. У вірші автор засуджує втручання інших держав у справи Росії і каже, що це “суперечка слов’ян між собою”.

Для Сергія Безрукова, Пушкін – приклад сміливості та віри своїм принципам. Актор вважає, що цей витвір добре описує поточні реалії. Сергій Безруков згадує, що Пушкін написав вірш у 1831 році у відповідь на антиросійські висловлювання у французькому парламенті і підписав епіграфом латиною “Vox et praeterea nihi”, що означає “порожні слова”.

“Оскільки одна справа, коли ми самі вирішуємо свої проблеми, і зовсім інша, коли в це втручаються інші країни, які не знають ні нашої історії, ні культури”, – зазначив актор.

Безруков описав словами поета про те, що для Росії заколот Польщі старовинна і спадкова суперечка, яку не можна судити з європейських вражень.

Потап поставив на місце путініста Безрукова, який підтримав війну

У відповідь на заяву актора український виконавець Потап склав вірш, у якому ставить Безрукова на місце. Репер зробив наголос на те, що на українській землі помирають російські солдати і заявив, що повернуться вони без рук та без ніг.

Відповідну публікацію він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відмітити, що до поезії знаменитість звернувся не просто так, а щоб підкреслити абсурдність відсилок Безрукова до творінь російських класиків.

Схожі статті