Поки Тарас Тополя в Києві, Alyosha збирається в Маямі: чому співачка летить за океан без чоловіка

Відома українська співачка Alyosha збирається летіти за океан у Маямі, але без свого чоловіка Тараса Тополі, який нікуди не виїздив з Києва ще з 24 лютого.

Тарас Тополя — фронтмен гурту “Антитіла”, багатодітний батько трьох малих дітей і справжній патріот своєї країни.

Маючи законну можливість перетнути кордон у ці непрості часи, співак прийняв зважене рішення служити в ТрО в українській столиці.

Його зіркова дружина Alyosha турбується тим часом про трійко спільних дітей пари — синів Романа і Марка, а також про донечку Марійку, наймолодшу в родині.

Історія кохання зірок починалася давно і з дружби. Першою ініціативу зізнатися у почуттях взяла на себе Олена (справжнє ім’я співачки). Згодом взаємністю ій відповів і Тарас, хоча зустрічалися вони доволі довго таємно.

Розсекретили свої стосунки музиканти вже після першої вагітності. Ба більше, для того, щоб публіка не задавалася зайвими питаннями про батька дитини, вони зіграли весілля.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Поки Тарас Тополя в Києві, Alyosha збирається в Маямі

Фанати завжди захоплювалися відносинами героїв статті, хоча в одному з останніх інтерв’ю подружжя зізналося, що бували в них і кризові періоди, які вони подолали тільки завдяки тому, що мають трьох дітей.

Стало відомо, що Alyosha збирається летіти далеко за океан, поки її чоловік Тарас Тополя боронить Київ.

Так, артистка візьме участь у благодійному концерті на підтримку України в Маямі. Крім неї, там виступатимуть Злата Огнєвіч, Міка Ньютон, Дмитро Ступка, KAZKA та інші, а з відеозверненням на концерті з’являться Тіна Кароль, Джамала і The Hardkiss.

Схожі статті