Мужні та відважні: хто крім Андрія Хливнюка, Тараса Тополі пішов захищати Батьківщину у скрутний момент

Життя кожного українця змінилося після 24 лютого. Мільйони чоловіків стали захисниками. Знамениті персони також не лишилися осторонь, коли країна опинилася у лихій годині.

Події сьогодення відродили у кожному з нас войовничий дух українського козацтва. В оливкову камуфляжну форму перевдяглися навіть ті, хто носив все життя смокінг. Знамениті та популярні чоловіки стали захисниками.

Відео, де Андрій Хливнюк, лідер гурту “Бумбокс”, співає “Ой, у лузі червона калина” – облетіло весь світ. Співак одним з перших пішов боронити Київ.

До нього долучився і хореограф Дмитро Дікусар.

А ось, у Білгород-Дністровському теж є свій зірковий захисник. Це боксер Василь Ломаченко.

Василь Ломаченко служить у ТрО

Одеську область боронить ще й ведучий Даніель Салем. Сьогодні йому не до телеефірів та зіркових пліток. З побратимами він вирішив стояти до кінця.

Букет троянд на зброю вирішив змінити і популярний екс-холостяк Нікіта Добринін. Даша Квіткова із завмиранням серця чекає на повернення свого коханого та ростить спільного синочка справжнім патріотом.

Не всі артисти пішли в окопи. Юрій Горбунов, наприклад, не полишив улюблену справу, але поїхав у казарми. Там він підтримує бойовий дух наших боронителів, а дружина Катя курує проєкт, мета якого – пошук зниклих.

Святослав Вакарчук мандрує гарячими точками з гуманітарною допомогою. Також інколи виступає перед знедоленими українцями. Давав міні-концерт у Харкові, а ще співав у київському метрополітені.

Віримо у наших захисників, перемогу України та чекаємо найшвидшої поразки рф на наших теренах.

Схожі статті