Як виглядає син Потапа, якого продюсер покинув заради Насті Каменських: малюка від співачки так і не дочекався

Відомий український продюсер Олексій Потапенко покинув свою дружину Ірину Горову та сина, коли той був ще досить маленьким. Усі деталі в нашій статті.

Коли Олексій Потапенко та Настя Каменських розпочали свою музичну кар’єру, фанати мріяли про те, щоб одного дня вони повідомили про своє весілля. Втім, рік зміняв інший рік, у продюсера підростав син, і шанувальникам здавалося, що роман між партнерами стає чимось фантастичним.

І тим не менш, парі вдалося здивувати аудиторію зізнанням про те, що вони побралися. Сталося це лише через 15 років Після початку співпраці.

Як виглядає єдиний син Потапа, якого продюсер покинув заради Насті Каменських

 У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова
Як виглядає єдиний син Потапа, якого продюсер покинув заради Насті Каменських

Тоді неповна картина, яка викликала масу питань, обросла новими деталями. Виявляється, що відео, яке вдалося відзняти відпочиваючим у Мексиці, коли Потап обіймався та цілувався з Настею, будучи ще одруженим, виявилося цілком правдивим. Тоді ж розчарування Ірини Горової та її поведінка стосовно Насті Каменських також стає цілком логічною.

Потап разом з сином
Як виглядає єдиний син Потапа, якого продюсер покинув заради Насті Каменських

Зіркова дружина, яка завжди стверджувала перед журналістами, що її чоловік не здатен на зраду, вже мав роман на стороні. Потап дуже шкодує, що одразу не розповів дружині правду. Натомість, про сина він нічого не говорить. Потап як і раніше багато часу проводить разом з маленьким Андрієм, їздить з ним у подорожі і виконує усі батьківські обов’язки. Хіба що вдома його не буває, така як в Потапа інша сім’я.

І ба більше, хлопчик майже не буває у домі, де живе його мачуха Настя Каменських. Сімейство на розкриває деталей, але судячи з опублікованих відео та кадрів, можна легко судити про те, що Андрій не воліє з’являтися у новому будинку батька.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.