Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч: заліз у вузьку щілину і щасливий

Переможець 2 сезону романтичного реаліті "Холостячка" з головною героїнею Златою Огнєвіч Андрій Задворний був помічений у вкрай несподіваному місці.

Андрій Задворний став відомий широкій публіці завдяки участі в романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”, в якому здобув перемогу — йому єдиному з безлічі красенів вдалося підкорити серце головної героїні Злати Огнєвіч.

Саме Андрій у фіналі почув від співачки зізнання в коханні, хоча місце переможця пророкували іншому учаснику — Дмитру Шевченку.

У пост-шоу “Як вийти заміж. Життя після проєкту” Злата зізнавалася, що почувалася найщасливішою, коли обрала Задворного, та щастя тривало недовго — через півтора місяці стосунків Андрій кинув Огнєвіч, бо розлюбив її. Саме так він пояснив свій вчинок.

Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч у вузькій щілині

Навіть зараз в умовах війни, коли спільна біда зближує, пара не возз’єдналася, а в інтерв’ю на питання про Задворного відповідає неохоче, зауважуючи, що дану сторінку свого життя перегорнула і назавжди зачинила для цієї людини двері. До того ж зараз Злата регулярно їздить за океан на благодійні концерти, допомагаючи тим самим ЗСУ.

Андрій тим часом не сумує і теж робить свій вклад у перемогу — він поповнив ряди територіальної оборони, займається волонтерською діяльністю, а також знаходить час на активний відпочинок.

З Києва, де переможець Холостячки-2 живе, він тимчасово виїхав на захід країни:

“Я поки зупинився в Тернополі, десь може на місяць, далі подивимось. Шукаю тут волонтерські організації, які займаються роботою по забезпеченню потреб бійців на фронті. Якщо такі є, хто такі знає — порадьте. Все буде Україна”, – розповів Андрій.

Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч у вузькій щілині
Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч у вузькій щілині

А цього разу у себе в Інстаграмі Задворний виклав фото з вузької щілини у печері Млинки на Тернопільщині:

“Покинути міста Західної України на свята”, – підписав публікацію Андрій.

Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч у вузькій щілині
Андрій Задворний знайшов розраду після розриву з Огнєвіч у вузькій щілині

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.