Остапчук розстався з дітьми від першого шлюбу і повідомив про майбутнє поповнення у новій сім’ї: “Вагітна”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вперше розповів про свої плани стати багатодітним батьком. Коли зіркова пара буде народжувати?

Декілька років тому український шоу-бізнес сколихнув не бувалий скандал: Володимир Остапчук покинув свою дружину заради коханки. Його попередня обраниця Олена не змогла витримати такого приниження та почала публічно поливати брудом зірку, який не подбав про те, щоб його колишній коханій не було боляче. В результаті, постраждали і діти, які раптово залишилися без батька. Після цього на екс-подружжя чекали публічні розбірки і навіть суди.

Володимир Остапчук повідомив про майбутнє поповнення у новій сім’ї

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук повідомив про майбутнє поповнення у новій сім’ї

Нещодавно тележурналіст дав ексклюзивне інтерв’ю “Зірковому шляху”, в якому вперше заговорив про майбутнє поповнення в сім’ї. Володимир має чітке бачення своїх планів. А саме, після того як Україні налагодиться політична ситуація, вони з дружиною Христиною будуть старатися завагітніти. На даний момент шоумен дуже радий, що його кохана не має народжувати у настільки непрості часи.

“Після війни плануємо обов’язково. Дякувати богу, що зараз не вагітна. Бо щодня дивишся на цих мамочок… Це жесть. А після війни обов’язково. Маленьких козаків та козачок треба народжувати. Це повинен буде робити кожен українець… Ми цим теж займемося після війни”, – сказала Христина.

Також зірка розповів, що востаннє бачив своїх дітей більше двох місяців назад, коли його екс-дружина Олена Войченко збиралася евакуюватися до Умані. На даний момент жінка знаходиться в безпеці разом зі своїми дітьми. Сім’я перебуває на за кордоном. Де саме, Володимир не має поняття.

Схожі статті