Ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік скористався привілеєм та покинув Україну: “Чекає турне Європою”

Ведучий найромантичніших шоу країни "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетнік скористався привілеєм та на третій місяць війни виїхав з України у європейське турне.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України 24 лютого Григорій Решетнік разом з дружиною Христиною вирішив перевезти маленьких синів у більш безпечне місце на захід країни. Зіркова родина зрештою зупинилася в Івано-Франківську, хоча телеведучий має законне право виїхати за кордон як батько трьох неповнолітніх дітей.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.   Решетнік разом з родиною
Григорій Решетнік скористався привілеєм та покинув Україну

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Григорій заявив, що рішення залишатися в Україні для них принципове, але згодом після цього у себе в Інстаграмі Христина Решетнік виклала відео з авто і сказала:

“Ми щойно перетнули кордон України на Польщі, до цього ми декілька днів були у Львові, звісно, з нашими дітками. Ось троє сидять. Попереду на нас чекає невеличке таке турне Європою. Гріша вестиме благодійні концерти, благодійні аукціони, будемо збирати кошти на нашу армію, на ЗСУ, тому побажайте нам, будь-ласка, удачі у зборі коштів. Сподіваємося, що в нас все вдасться і ми зможемо допомогти ще більше нашій армії”.

Пізніше на зв’язок з фанатами вийшов і сам Григорій:

“Розпочали ми своє європейське турне, і перше місто — це Варшава, Польща. Ми колись приїжджали сюди, але зараз, звісно, за інших умов. Дуже багато української символіки. Польща підтримує, виловлює підтримку, навіть клумби жовто-блакитні. І дуже багато українців — підходять, вітаються, обмінюємося думками, підтримуємо одне одного і віримо, що Україна обов’язково переможе. Дякуємо сусіднім країнам-партнерам за таку підтримку”.

Схожі статті