“Я дуже багато плачу”: 35-річна Настя Каменських вперше відверто розповіла про хворобу, яку не знає як лікувати

Українська співачка Настя Каменських розповіла про боротьбу з затяжною хворобою, яка загострилася на фоні подій, що відбуваються зараз в Україні.

Після 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, життя мільйонів людей змінилося. Зараз кожен з нас вчиться жити за новими правилами та пристосовуватися до тих умов, в яких опинилася країна.

Окрім того, практично кожен українець робить сьогодні те, що в його силах — вступає до лав захисників України, волонтерить, працює на інформаційному або економічному фронті. Не залишаються осторонь і знаменитості, які намагаються на максимум використовувати свою медійність.

Настя Каменських розповіла про хворобу
Настя Каменських розповіла про хворобу

Співачка Настя Каменських на початку військових дій в Україні перебувала разом із чоловіком, мамою та свекрухою на відпочинку в Іспанії. Саме там зіркова родина залишиться й зараз. Проте сама Настя веде активну роботу навіть за кордоном — вона виступає на чисельних концертах, отримані кошти з яких передає на рахунок захисників України.

Проте співачка зізналася, що їй надзвичайно важко боротися зі стресом, який вона переживає через війну. Після того, як Каменських перехворіла короною, її почали турбувати панічні атаки, які зараз особливо загострилися:

“Я намагаюсь знайти баланс, намагаюся знайти, як собі допомогти. Але я собі не допоможу. У мене дуже поганий сон, я дуже нервуюся. До мене повернулися панічні атаки, які виникли після перенесеної корони. Я дуже багато плачу, хвилююсь, переживаю. Піднімаю очі в небо і кажу: “Боже, зупини це, ну не може це бути так довго”. Це горе, яке просто живе з тобоює”, — відзначила Настя в інтерв’ю для проєкту “Зірковий шлях”.

Однак виконавиця відзначила, що їй пощастило з чоловіком, Потап надзвичайно підтримує її й разом вони намагаються робити все, що в їхніх силах задля України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.