Доросла донька Марічки Падалко виросла копією Єгора Соболєва: як виглядає зіркова спадкоємиця, яка живе в Україні

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко показала старшу доньку від Єгора Соболєва, яка росте копією свого зіркового батька.

Марічка Падалко щаслива у шлюбі з Єгором Соболєвим, якому народила трьох дітей — 15-річного Михайла, 13-річну Марію та 11-річну Катерину. Як зізнавалася ведуча в одному зі своїх інтерв’ю, усвідомлено запланованим був лише первісток:

“Вагітність була довгоочікуваною, оскільки в доволі тривалому першому шлюбі дітей не було, і у якийсь момент навіть почали закрадатися неприємні сумніві у здатності взагалі мати дітей, тому новина про майбутнє материнство стала великою життєвою подією, після якої я розслабилася”.

Марічка, зважаючи на минулий досвід, вважала, що вона не з тих, хто легко вагітніє. Та схоже, що Маші і Катрусі дуже нетерпілося з’явитися на світ.

Зараз, поки в Україні триває війна, зіркова родина здебільшого в розлуці — Єгор пішов служити, Марічка боронить інформаційний фронт в рамках загальнонаціонального телемарафону, а дітей пара відвезла на захід країни.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Доросла донька Марічки Падалко виросла копією Єгора Соболєва

Одним з найважчих моментів для сім’ї стало бойове завдання Соболєва по звільненню Ірпеня — жодної звісточки чоловік не давав дружині кілька днів поспіль. На щастя, все обійшлося, а сімейна зустріч після успішно виконаної операції була дуже емоційною і сповненою сліз щастя. Її Падалко показувала фанатам в Інстаграмі.

Цього ж разу Марічка виклала світлини у вишиванках зі старшою донькою, 13-річною Марією, та написала:

“Яке щастя в такий день побачити рідних. В житті України ще буде багато яскравих кольорів! Віримо!”.

Коментатори у захваті від краси дівчат, також користувачі мережі зауважили, як Марія схожа на свого хороброго тата.

Схожі статті