Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють: співачка зізналася, що банкротство не за горами

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла про те, що вони з чоловіком сильно витрачаються при відсутності стабільного доходу. Усі деталі в статті.

На початку двотисячнихк Камалія обрала собі в чоловіки металургійного короля Мохаммада Захура, осередок бізнесу якого зосереджений на сході України. Зараз там ведуться найзапекліші бої, тому можливості заробляти у мільярдера немає. Звісно, чоловік подбав про свою сім’ю і точно має якісь активи та заощадження. Але мова про колишній рівень доходу навіть не йде. Співачка натякнула, що як і більшість бізнесменів вони втратили свої статки.

Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Тим не менш, співачка дозволяє собі витрачати гроші і не боїться банкрутства. Вона вкладається у найрізноманітніші фонди і навіть подарувала українській армії два винищувачі.

Родина Камалії понесла втрату
Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, як ставиться до питання потенційного банкрутства. Про це вона зізналася Славі Дьоміну.

“У нас як у всіх. Нічого не працює. Бізнес простоює. Наш бізнес через місяць може ще якось почне працювати, але тільки на якихось відсотках”, – зробила прогноз Камалія.

Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині
Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Мова навіть зайшла про те, що сам Володимир Зеленський звертався за допомогою до пакистанського мільярдера, не особисто, звісно, але через довірених людей. Про що саме просив зіркову сім’ю Президент Камалія відмовилася розповідати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.