Алла Пугачова пригрозила, якщо на Максима Галкіна заведуть справу, вона “заговорить і не зупиниться”

Знаменита російська співачка Алла Пугачова публічно пригрозила російській еліті. Примадонна вступилася за свого чоловіка Максима Галкіна. Усі деталі в статті.

Знаменитий російський комік Максим Галкін приємно вразив своїх фанатів антивоєнною позицією. Гуморист одразу ж вступився за Україну, через що був змушений поспіхом зібрати валізи та покинути територію російської федерації, боючись за життя своєї сім’ї.

У знаменитості є будинок в Кесарії, тож вибір країни був зроблений одразу. Зіркове подружжя збирається повертатися, але на повістці дня з’явилася можливість кримінальної справи на Максима через його вислови.

Алла Пугачова публічно пригрозила за Максима Галкіна

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Алла Пугачова публічно пригрозила за Максима Галкіна

Однак Алла Борисівна не збирається мовчати, поки її чоловіка репресують. Знаменитість впевнена, якщо Максима захочуть оштрафувати або посадити, вона знайде що сказати на публіку.

Про це розповів друг сім’ї, російський публіцист Марат Гельман в ефірі YouTube-шоу “І грянув Грем”. Він процитував слова Пугачової:

“Якщо на Максима заведуть справу, тоді я почну говорити і вже не зупинюся”

Також він додав, що хоч Пугачова поки і мовчить про війну в Україні, вона все ж підтримує українців. Крім того, Гельман зазначив, що Пугачова вважає розв’язану путіним війну божевіллям, але боротися з його режимом поки не готова.

Стало відомо, чим харчуюються діти Пугачової і Галкіна Ліза та Гаррі
Алла Пугачова публічно пригрозила за Максима Галкіна

Варто відзначити, що пропозицію Алли Борисівни говорив і сам Максим. Спочатку артистку підозрювали в іншій точці зору, але після героїчних відеороликів Галкіна не залишилося сумнівів, що пара підтримує одне одного у цій позиції.

Нагадуємо, що у Максима Галкіна конфіскували його замок, в який він вклав шалені гроші.

Схожі статті