Григорія Решетніка помітили в компанії ефектної засмаглої брюнетки: дружина, яка приїхала в Київ, не зупинила

Григорій Решетнік засвітився на спільній фотографії з яскравою красунею-брюнеткою. Щоб дізнатися, з ким телеведучий прогулювався під руку — читайте далі.

Ведучий шок “Холостяк” і “Холостячка” Григорій Решетнік не лише допомагає жінкам і чоловікам поєднувати свої серця, а й сам являється зразковим чоловіком і сім’янином. Понад 12 років він перебуває у шлюбі з Христиною Решетнік, з якою познайомився на роботі. 

Подружжя називають не лише одним із зразкових в українському шоу-бізнесі, а й водночас і однією з найбільш красивих знаменитих пар. Своє кохання Григорій та Христина продовжили тричі — пара виховує трьох синів. Зараз пара знаходиться у Києві — Христина нещодавно приїхала до чоловіка, оскільки вивезла дітей на захід у лютому.

Григорій Решетник з дружиною зараз у Києві
Григорій Решетник з дружиною зараз у Києві

Решетнік славиться серед колег ще й своїм добродушним та дружелюбним характером — з телеведучим легко вести розмову, а також він обожнює жартувати. Нещодавно про давнього товариша згадала колега Григорія — ведуча та екс-віагрянка Санта Дімопулос.

Красуня-брюнетка вирішила влаштувати день ностальгії у своєму особистому блозі на честь Дня Києва, який цього року відзначали 29 травня. Санта поділилася декількома фото, на яких зафіксовані її найкращі спогади, пов’язані зі столицею.

Саме на одному із таких кадрів і з’явився Решетнік — він був одягнений у класичний чорний костюм, водночас як Санта приміряла вишукану чорну сукню, оздоблену камінням, яка ідеально підкреслювала її фігуру. 

Григорій Решетнік і Санта Дімопулос
Григорій Решетнік і Санта Дімопулос

“Навіть вела світські заходи”, — зазначила Дімопулос, маючи на увазі, що в Києві вона спробувала себе у ролі велучої, а Григорій власне був її колегою.

Окрім того, Санта поділилася дитячими фото, розповідаючи, що школу вона також закінчила в Києві: 

“Ходила до 136 гімназії з 1 по 11 клас”, — написала артистка.

Санта Дімопулос у школі
Санта Дімопулос у школі

Також Дімопулос опублікувала ще одне фото — кадр з благодійного вечора, присвяченого дітлахам. 

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Схожі статті