Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта: “Шалена відповідальність”

Відома українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина схвилювала мережу вагітним фото та не залишила байдужим Олександра Еллерта, який заговорив про відповідальність.

Ксенія Мішина відкрила своє серце усій країні, коли стала учасницею першого сезону найромантичнішого шоу країни “Холостячка”, куди пішла на пошуки справжнього кохання. І його вона знайшла. Переможцем проєкту став гуморист та сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт, у якого акторка закохалася по вуха.

Розвитку своїх стосунків після фіналу пара не приховувала — вони швидко з’їхалися, познайомили дітей, подорожували всі разом і будували плани на сімейне майбутнє. Ба більше, вона публічно зізнавалися, що мріють народити близнюків.

Та розлад у відносинах все зруйнував — восени 2021-го Ксенія остаточно порвала з Еллертом, хоча й почуття не зникли. За її словами, вона пішла від безсилля щось змінити — надто токсично поводився Олександр.

Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної
Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта

Ні для кого не секрет — спільна біда зближує. На власному досвіді це відчули і герої “Холостячки”. В недавньому інтерв’ю Мішина зізналася, що всі образи 24 лютого вмить забулися і вони знову почали спілкуватися, адже хвилюються одне за одного. А Еллерт у бесіді зі Славою Дьоміним розповів, як би себе повів, якщо б Ксенія від нього завагітніла:

“Це був би приємний знак… Вагітність — це шалена відповідальність переважно для чоловіка”.

І поки фанати уявляють Мішину вагітною, в мережі з’явилося її фото в положені під час очікування появи на світ сина Платона.

Вагітна Ксенія Мішина
Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта

Материнство зірці дуже пасує, чи не так?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.