Як виглядає тесть Юрія Горбунова: Катя Осадча вперше показала свого батька, з яким попрощалася в лютому (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катя Осадча вперше показала свого батька Олександра Володимировича, з яким попрощалася ще в лютому після наступу російських військ.

Катерина Осадча з початком повномасштабної війни в Україні не стала виїздити за кордон, маючи таку можливість. Зірка телебачення залишилася на Батьківщині, хоч і не вдома в Києві, та спрямувала всі свої сили на допомогу простим українцям – вона спільно з командою “Світського життя” організувала проєкт з пошуку зниклих людей, займається питанням всиновлення і вдочеріння дітей, що залишилися без батьків внаслідок дій окупантів, а також невпинно вірить у ЗСУ, за які не перестає молитися.

Через 5 років шлюбу з Юрієм Горбуновим Катя Осадча заговорила про розлучення
Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька

Натомість батьки Каті відмовилися їхати на захід, куди вона з дітьми вирушила ще наприкінці лютого. Розлука була надзвичайно важкою, адже коли вони прощалися, то не знали, чи ще зможуть колись побачитися, хоч і вголос про це не говорили. Такими одкровеннями Осадча поділилася у зворушливому привітанні тата з днем народження.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова

Так, телеведуча виклала фото з батьком і побажала йому попри все берегти любов до життя й усього, що він робить, зауважила, що тато для неї приклад у всьому та пообіцяла, що перемога вже скоро.

Крім того, Катерина розповіла, що її батьки разом з котом пережили найважчі дні окупації Київщини, знаходячись у себе вдома неподалік від Василькова.

У коментарях одним з перших засвітився Юрій Горбунов, який теж не обділив тестя привітаннями:

“Многая літа, Олександр Володимирович! Все буде Україна!”.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька
Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.