Марічка Падалко зізналася, що її донька залишила сім’ю та гайнула за кордон: відтепер живе не з родиною

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вперше розповіла про те, що її молодша донька не знаходиться на території України. Всі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вперше за час війни покинула територію України. Вона поїхала до Сполучених Штатів Америки з місією журналіста. У Нью-Йорку їй вдалося зустрітися з Лілією Подкопаєвою, з якої вони поспілкувалися та розповіли про результати цієї зустрічі на особистій сторінці Марічки в соціальній мережі Instagram.

Марічка Падалко зізналася, що її донька залишила сім’ю та гайнула за кордон

Також зірка не так давно розповіла про те, що її молодша донька покинула територію України та перебралася до Франції. Дівчинка полетіла без батьків, що не може не дивувати. Але вона у безпеці, так як гостює у подруги своєї матері.

Марічка Падалко зізналася, що її донька залишила сім’ю та гайнула за кордон. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Крім того, Марічка відповіла, де зараз перебувають її двоє інших дітей. Так, її старший син Михайло з травня перебуває у Києві та тренується разом зі своєю футбольною командою. а прекрасна спадкоємиця Марія знаходиться в Жовкві.

Нагадуємо, що не так давно Марічка розповідала про те, як пережила перші дні війни. Так трапилося, що діти були вже евакуйовані напередодні, а сама телеведуча неодразу зрозуміла, що їй загрожує небезпека і планувала свій робочий день. Тільки тоді, коли в Києві почалося серйозно бомбардування Марічка раптом зрозуміла, що все набагато страшніше, ніж гадала. Тим часом її чоловік, народний депутат Єгор Соболєв прекрасно розумів усю ступінь ризику і попереджав кохану заздалегідь про те, що може статися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.